Σχόλια αναγνωστών για το βιβλίο
 
Πραγματικά υπέροχο!!!
Σεβαστή
 
 
Απλά το καλύτερο ελληνικό βιβλίο!!! Τέλειο!!!
Σοφία Αθανασοπούλου
 
 
Μοναδικό! Απίστευτα δυνατό βιβλίο! Μπράβο!
Αγγελική Βάλμα
 
 
Με μάγεψε! Ήταν τόσο αληθινό!
Κατερίνα
 
 
Καταπληκτικό!!! Μία περιπέτεια ζωής που πολλοί θα ήθελαν να ζήσουν.
Μαριέττα
 
 
Είναι ένα βιβλίο που σε μαγεύει και σε ταξιδεύει στα μέρη που ταξίδεψε η ηρωίδα! Η συγγραφή του συγγραφέα Κώστα Καρακάση σε κάνει να ζεις τα γεγονότα ένα προς ένα! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Παναγιώτα Προδρόμου
 
 
From all the books I have read this is the best and the first in my mind and in my heart!! I am still trying to find another one as good as this one!!
Georgia
 
 
Ένας λόγος για να αρχίσει κανείς το διάβασμα. Ένα βιβλίο που μπορεί να πάρει την θέση του μοναδικού πάνω στα ράφια μιας βιβλιοθήκης και να αποτελεί πόλο έλξης κάθε φορά που ο αναγνώστης νιώθει την ανάγκη να ταξιδέψει και να ξεναγηθεί στην καρδιά και στην ψυχή μιας πραγματικής γυναίκας…
Αθηνά Μπουτάρη
 
 
Μια υπέροχη ιστορία που μας δείχνει ότι τα πάντα είναι δυνατά αρκεί να το θέλουμε. Δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα, ακόμα και το χειρότερο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Άννα Μώρου
 
 
Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει. Πραγματικά συγκλονιστικό. Υπέροχο!!!!!! Συγχαρητήρια στον κύριο Καρακάση!!!
Σταυρούλα
 
 
Σε συνεπαίρνει, σε ταξιδεύει. Απλά διαβάστε το!
Έμιλυ
 
 
Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει μέχρι σήμερα και πιστέψτε με, έχω διαβάσει πάρα πολλά. Το έχω δώσει σε όλες τις φίλες μου και όλες συμφωνούν μαζί μου.
Nίκη Οικονομίδου
 
 
Με μια λέξη υπέροχο!!!!!!!!!
Αρετή
 
 
Διαβάζω πολύ. Αυτό το βιβλίο είναι το καλύτερο που διάβασα!! Περιγραφή, συγκίνηση, όλα τα συναισθήματα σε ένα βιβλίο!
Μαρία Κουσουλού
 
 
Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει!
Αλεξάνδρα
 
 
Ένας ύμνος στη γυναίκα. Ένα βιβλίο που μιλάει στην ψυχή σου.
Σοφία
 
 
Καλό!!!
Kassy
 
 
Είχα αγοράσει το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Οφείλω να ομολογήσω ότι με είχε κουράσει από την πολύ λεπτομέρεια και το άφησα κάπου στην αρχή του. Τώρα μετά απ’ αυτά τα σχόλια ανυπομονώ να πάω σπίτι το βράδυ και να το ξεκινήσω. Εύχομαι να μην το έχω δανείσει πουθενά...
Βίκυ Λερούτσου
 
 
Η "Αθηνά", είναι από τα ωραιότερα βιβλία που έχω διαβάσει. Πολύ ωραία ιστορία, με πλοκή ενδιαφέρουσα, με γεγονότα που σου φέρνουν δάκρυα στα μάτια, με αποφάσεις που ενώ είναι σκληρές φέρνουν την λύτρωση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως ενώ στην αρχή ο συγγραφεύς χρησιμοποιεί πιο "καθαρευουσιάνικη" θα έλεγα απλά γλώσσα, αργότερα την απλοποιεί παρά πολύ, σε σημείο να νομίζεις πως διαβάζεις το ίδιο βιβλίο σε διαφορετική κατάσταση. Σημασία έχει όμως πως είναι μια υπέροχη ιστορία, παράδειγμα τόλμης, αυτοθυσίας και γενναιότητας προς εμάς μα και προς τα παιδιά μας.
Παρασκευή Βαγγάλη
 
 
 
 
         
     
 
 
 
Σχεδιασμός και Δημιουργία: Άρκεσις - Φιλοξενία Ιστοσελίδων: Ματιά (www.matia.gr)